یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجة .
امان از هجــــر بی پایان مهـــدی -- غروب جمعــــه و هجران مهدی
امــان از آن زمانــــی که بیفتــــد -- به روی نامه ام چشمان مهدی
دلش می گیرد و با چشم گریان -- بگوید این هــــم از یاران مهدی
اللهم عجل لولیک الفرج
به دلیل دهه اول شهادت حضرت زهرا (ص) در هر بروز رسانی
یک ادعا از اهل سنت را با جواب لازم قرار میدهم و در شب شهادت نیز انکار یورش به حضرت زهرا را که از طرف اینها بیان شده را پاسخ خواهیم داد.
لازم است که بدانیم با توجه به اعتقادات و افکار انها یا از زحمات و رنجهای حضرت علی (ع) برای احیای دین نامی برده نشده و یا انکار شده ولی خلفای خودشون را که بارها حضرت علی (ع) از اشتباهات انها جلوگیری کرد را به عرش میبرند.
اگرما هم اینقدر به حق و حقوق امامان خود پایبند بودیم امکان داشت کسی به انها اهانت کند؟
ایا فکر میکنید ائمه وحتی پیامبر در این زمان مظلوم نیستند ؟
((((((((اعتقادات سنی ها)))))))))
|
آیاپیامبر (ص) با حدیث «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» صراحتاً خلافت علی را اعلام کرده است ؟
محققی که در این موضوع به دنبال حقیقت است، می بیند که نص بر خلافت علی بن ابیطالب واضح و روشن است مثل حدیث پیامبر «من کنت مولاه فهذا علی مولاه».«هر کس که من مولای او هستم علی نیز مولای اوست». این حدیث مورد اتفاق شیعه و سنی است. اما ادعای اجماع انتخاب ابوبکر در سقیفه و سپس بیعت با او در مسجد، بی اساس است، زیرا چگونه این اجماع رخ داده در حالی که علی، عباس و بقیه بنی هاشم و همچنین اسامه بن زید، زبیر و سلمان فارسی، ابوذر غفاری، مقداد بن اسود، عمار بن یاسر، حذیفه بن یمان، خزیمه بن ثابت، ابوبریده اسلمی، براء بن عازب، ابی بن کعب، سهل بن حنیف، سعد بن عباده، قیس بن سعد، ابوایوب انصاری، جابر بن عبدالله، خالد بن سعید و بسیاری دیگر از آنها تخلف کردند؟ پس ای بندگان خدا، اجماع کجاست؟». جواب این ادعا: شیخ الاسلام ابنتیمیه میگوید: اما گفتة «من کنت مولاه فعلی مولاه» در کتب صحیح وجود ندارد، اما علما آن را روایت کرده و در صحت آن اختلاف کرده اند؛ از بخاری و ابراهیم حربی و گروهی از محدثین نقل شده که به این حدیث ایراد وارد کرده و آن را ضعیف دانسته اند. تنها احمد بن حنبل و ترمذی آن را حسن دانسته اند. ابوالعباس بن عقده در جمع طرق این حدیث تصنیفی نوشته است[2]. ابنحزم می گوید: و اما حدیث «من کنت مولاه فعلی مولاه» از طریق ثقات اصلاً ثابت نشده است[3]. حاکم آن را صحیح دانسته و از میان محدثین معاصر، آلبانی آن را صحیح دانسته است. در اینجا هدف، بیان این مطلب این است که علما در صحت این حدیث اختلاف دارند. و این برخلاف ادعای تیجانی است که میگوید این حدیث مورد اعتماد و اتفاق شیعه و سنی است. چنان که گفته شد در صورتی که بعضی از علما آن را انکار کرده و اصلا آن را صحیح نمی دانند. |
((((((((پاسخ شیعه)))))))))
اهمیّت واقعه غدیر
داستان نصب علی(ع) به مقام ولایت، در غدیر خم، از داستانهاى مهم تاریخ اسلام است؛ شاید داستانى با اهمیتتر و مهمتر از این واقعه نداشته باشیم. این واقعه بیانگر بقاى رسالت پیامبراکرم(ص) و دوام دوره الهى آن حضرت در تجلّىگاه وجود مبارک علی(ع) بوده است.
غدیر، نشانِ اتحاد و پیوند رسالت و امامت است؛ این دو از یک ریشه و بن روییدهاند؛ غدیر، محل ظهور حقایق مخفى و بواطن پنهان شده و ارشاد و هدایت مردمان به این راه است.
غدیر، روز بیعت با حق و روز سرسپردگى است، روز دادوستد جنود شیطان با جنود رحمان است.
غدیر، روز درخشش خورشید عالمتاب از پس ابرهاى تاریک است.
موضع جغرافیایى غدیر خم
«غدیر» در لغت به معناى مکان فرو رفته از زمین را گویند که در آن آب باران یا سیل جمع شده و تا تابستان آینده باقى نمىماند.
درباره کلمه «خم» یاقوت حموى از زمخشرى نقل کرده که «خم» اسم مردى رنگکار بوده و غدیرى را که بین مکه و مدینه در جُحفه است به او نسبت دادهاند.( معجم البلدان، ج 2، ص 389)
«غدیر خم» همان گونه که اشاره شد موضعى است بین مکه و مدینه، ولى به مکه نزدیکتر است تا مدینه، و مسافت بین آن تا جُحفه دو میل است.( مراصد الاطلاع، ج 1، ص 482و315)
«جُحفه» دهى است بزرگ در بین راه مکه به مدینه، در شمال غربى از مکّه. و در قدیم نام آن را «مَهْیعَه» مىنامیدند، ولى بعدها او را به «جُحفه» تغییر نام دادند؛ زیرا «جحفه» به معناى کوچ است، و در آن ایام سیلهاى مخرّب که مىآمد مردم آن دیار را کوچ مىداد. این منطقه الآن خراب شده است.( معجم البلدان، ج 1، ص 111)
«غدیر خم» در امروز حدود 164کیلومتر از شمال مکه دور است، و حدود 450کیلومتر از طرف جنوب مدینه منوّره فاصله دارد.
راویان حدیث غدیر
راویان حدیث غدیر از صحابه
عده زیادى از صحابه حدیث غدیر را نقل کردهاند. اینک ما اسامى آنها را به ترتیب حروف هجاء ذکر خواهیم کرد. ولى به قصد تبرّک در ابتدا اسامى اصحاب کساء را نقل خواهیم نمود.
1 - امیر المؤمنین علىبن ابىطالب(ع).
2 - صدیقه فاطمه(س) دختر رسولخدا(ص).
3 - امام حسن مجتبى(ع).
4 - امام حسین شهید(ع).
حرف الف
5 - ابوبکربن ابىقحافه تمیمى.
6 - ابو ذویب خویلد.
7 - ابو رافع قِبطى.
8 - ابو زینب بن عوف انصارى.
9 - ابو عمره بن عمرو بن مِحْصَن انصارى.
10 - ابو فضاله انصارى، از اهل بدر که در صفین در رکاب حضرت امیر(ع) کشته شد.
11 - ابو قدامه انصارى.
12 - ابو لیلى انصارى. بنابر نقلى در صفین به شهادت رسید.
13 - ابو هریره دوسى.
14 - ابو الهیثم بن تیهان. در صفّین به شهادت رسید.
15 - ابى بن کعب انصارى خزرجى، بزرگ قراء.
16 - اسامة بن زید به حارثه کلبى.
17 - اسعد بن زراره انصارى.
18 - اسماء بنت عُمیس خثعمیّه.
19 - أمّ سلمه همسر پیامبر(ص).
20 - امّ هانى دختر ابى طالب(ع
به دلیل ممکن نبودن قرار دادن کامل مقاله در پارسی بلاگ برای مطالعه دقیق این وبلاک به ادرس زیر بروید.
حتما دنباله این مقاله را بخوانید؟؟؟